Karabük Aktar


7 yıl önce Pratik Bilgiler

Karabük Aktar

Karabük Aktarlar

Karabük Aktarları



Karabük Aktarlar bakımından zengin bir şehir olup, bünyesinde birden çok aktarı barındırmaktadır. Bu aktarlardan birisi olan Akbulut Baharat Aktar, Kares AVM bünyesinde hizmet vermekte olup, 2011 yılında yeni mağazasına taşınmıştır. Uzun yıllardan bu yaan hizmet vermekte olan Akbulut Baharat Aktar, özellikle bulunması zor olan ürünleri getirmekte ve müşterilerinin mağazadan çıkmadan istediklerini bulmalarına yardımcı olmaktadır. Kısa zamanda popüler tüm ürünleri getiren ve müşterilerine en hızlı şekilde ulaştıran Akbulut Baharat Aktar, piyasayı yakından takip ederek, ülkede yaygın olan ürünleri Karabük'e taşımaktadır.

Uygun fiyat seçenekleri ile sizlere ürünleri getirmekte olan Akbulut Baharat, Karabük ili içerisinde de müşterilerinin özel isteklerine anında cevap vermekte ve istenilen ürünleri birkaç gün içerisinde temin etmektedir. Bu nedenle isteklerinize daha hızlı cevap bulmak ve ürünleri kolayca ulaşmak isterseniz mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

Akbulut Baharat üstelik ürünlerini haftalık ve aylık olarak 2 farklı seçeneklerde temin ettiği içinde ürünlerinizi en taze şekilde alabiliyorsunuz. Üstelik memnun kalmadığınız bir ürün olması durumunda da mağaza sorumlumuza durumu belirtip, değişim talep edebilirsiniz. Ürünlerin tamamının orijinal olduğunu ve sizler için özel fiyatlarla geldiğini de ayrıca belirtmek isteriz. 

Sağlıklı ve mutlu bir bahar dönemi geçirmeniz dileğiyle...

Akbulut Baharat ve Aktar
Kares AVM Kat:1 No:229